Wij assembleren printed circuit boards Geautomatiseerd SMD, Through-hole én Handmatig Direct offerte aanvragen Van idee tot eindproduct Voor zowel kleine zelfstandige ontwikkelaars als industriële marktpartijen. Direct offerte aanvragen Protoboards, nulseries, kleine én grote productie-series Voor zowel kleine zelfstandige ontwikkelaars als industriële marktpartijen. Direct offerte aanvragen

Wie zijn wij

ProTass is een kleinschalig en slagvaardig bedrijf in het hart van Brainport Eindhoven.

Onze klanten ontwikkelen innovatieve producten. Wij leveren d.m.v. een hoogwaardig machinepark en opgeleide medewerkers maatwerkproductie. Onze technische en organisatorische inrichting is er volledig op gericht orders binnen een zo kort mogelijke tijd in productie te kunnen nemen. Door met onze opdrachtgevers samen te werken geven we hen een voorsprong op een markt waar snelheid en flexibiliteit het verschil maken.

Wat doen wij

Wij bieden klantspecifieke oplossingen voor de ontwikkeling en productie van printed cicuit boards.

Dat doen we voor zowel kleine zelfstandige ontwikkelaars als industriële marktpartijen. We kunnen zorgen voor de realisatie van concept tot protoboard en via nulserie naar kleine of grote productieseries, zowel volgens maatstaven voor Design for Manufacturing als Design for Excellence. Bij zeer grote productieseries kunnen we begeleiding bieden bij outsourcing in het buitenland.

Hoe doen wij dat

De beste service verlenen in een veeleisende markt als EMS; dat vergt constant opereren op het scherpst van de snede.

Onze medewerkers hebben de deskundigheid en ervaring in huis om problemen voor te zijn en optimale oplossingen te bedenken. De flexibiliteit om snel te schakelen en een tandje bijzetten als dat nodig is. Of u nu contact heeft met de onze telefoniste, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding of directie; iedereen weet direct waar het over gaat. Door de nauwe samenwerking met deze afdelingen profiteert u als klant vanaf de tekentafel. Wij kennen onze klanten en spreken uw taal.

Onze kwaliteit

We beheersen conventionele en geavanceerde technieken zoals reflow solderen, geautomatiseerd golfsolderen, selectief solderen en handsolderen, eventueel onder een microscoop. Procesbewaking gebeurt met SPI- en AOI-inspectie. Indien gewenst zorgen we ook voor het programmeren van de componenten en testen van de pcba’s.

In het laatste stadium van levering worden, middels een geautomatiseerd camera systeem, alle pcba’s component voor component gecontroleerd op aanwezigheid en op de kwaliteit van de soldering. Bepaalde defecten komen alleen met deze test naar voren. De AOI inspectie is een essentiële tool in een geïntegreerde elektrotechnische strategie die ervoor zorgt dat de kosten zo laag mogelijk worden gehouden door fouten vroeg in de productielijn te detecteren. Met de SPI inspectie worden de soldeerverbindingen gecontroleerd.

Maak kennis met ProTass

Onze medewerkers hebben de deskundigheid en ervaring in huis om problemen voor te zijn en optimale oplossingen te bedenken.
De flexibiliteit om snel te schakelen en een tandje bij te zetten als dat nodig is. Of u nu contact heeft met de onze telefoniste, verkoop, inkoop, werkvoorbereiding of directie; iedereen weet direct waar het over gaat. Door de nauwe samenwerking van onze afdelingen profiteert u als klant vanaf de tekentafel.

Wij kennen onze klanten en spreken uw taal.

Wij hebben 3 calculatie­mogelijkheden voor u

Binnen de elektronicabranche is het “normaal” dat een offerte voor PCB-assemblage pas dagen tot zelfs weken later dan de aanvraagdatum wordt ontvangen. ProTass vindt dat dit in deze tijd niet meer kan en niet nodig is.

Daarom geven wij u drie verschillende calculatiemogelijkheden. U bepaalt welke oplossing optimaal aansluit bij uw wens.

Kies zelf één van onze 3 calculatie-methoden die het best bij u past.

Hallo, ik ben Jos Kivits, uw contactpersoon. Ik help u graag. Stuur uw e-mail naar jkivits@protass.nl of neem telefonisch contact op.

Wij laten u graag de organisatie achter ProTass zien

Maak kennis met ProTass